Biz Kimiz?

Bursa Libelle Yetkili Servis olarak yaklaşık 12 yıldır Bursa ve ilçeleri olan Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir, Yıldırım, bölgelerine hizmet vermekteyiz.Bursa Libelle temizlik robotunda değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarını Garantili ekonomik ve hızlı bir şekilde karşılayabilmek ve yaşam alanlarını daha sağlıklı hale getirmek için sürekli çalıyoruz.

Amacımız

Bursa ve Türkiye genelinde tüm müşterilerimize ulaşıp ücretsiz kargo ile tüm Bursa Libelle yedek parça ve Libelle servis ihtiyaçlarını ekonomik ve hızlı bir şekilde karşılamak, ve sektörde ilk sırada yer alarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunan çevreye saygılı bir firma olmaktır.

Bursa Libelle Yetkili Servis
Bursa Libelle Yetkili Servis

Bursa İçin Libelle S.S.S

Bursa şehrinde yaşıyorum ve cihazım arıza yaptı ne yapmalıyım?

Bursa Libelle Müşteri Hizmetleri 0552 280 84 00 size hızlı ve ekonomik çözümler sunar.

Bursa şehrinde yaşıyorum cihazı size nasıl ulaştırabilirim?

Bursa ve Türkiye geneli Aras kargo ile kapıdan ücretsiz olarak gönderir yine ücretsiz kargo ile kapıdan teslim alabilirsiniz

Cihazımın tüm arızalarını çözebilir misiniz?

Bursa ve ilçelerinin tamamı başta olmak üzere Türkiye genelindeki tüm arızaları uzman kadromuzla çözer, tüm Libelle yedek parçalarını temin ederiz. Çünkü biz Libelle Yetkili Servisiyiz.

Size nasıl ödeme yapabilirim?

Kapıda nakit ödeme, kapıda kredi kartı ile ödeme veya Havale/EFT yapabilirsiniz.

Libelle Blog

Neden Libelle Temizlik Robotunu Tercih Etmeliyiz?

Servis sorunu olmayan Libelle temizlik robotu evinizi baştan aşağı temizleme özelliğine sahiptir. Sıradan süpürgeler gibi almış olduğu tozu asla dışarıya atmaz. Libellenin motor gücü çok yüksektir. Uçak motorlarından esinlenerek yapılmıştır.

En önemli özelliği Libelle Turbo Başlık : Derinlemesine temizlik yapar, halınızın tüylerini aralayarak en dipteki toz ve mikropları suya hapseder. Yataklarınızda mayttan (mite) eser bırakmaz.

Parfümleme sayesinde odanızın havasını orman havasına çevirir. Libelle yedek parçaları asla doğaya zarar vermez.

Bursa Libelle Yetkili Servis Bursa Libelle teknik Servis Bursa Libelle Servis Bursa Libelle Yetkili Servis

Bursa İçin Müşteri Yorumları

Bursa Call Now ButtonHemen Arayın!